Kajakturer 2020 XX

Äventyr i berg och kajak

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Från och med maj kan du följa med oss ut på tur! Turen sker i en liten grupp med 3-5 deltagare och leds alltid av en erfaren certifierad kajakguide.Kajakturer 2020

13/5 Kajaktur på Göta kanal


Tid: 18-21

Pris: 450kr inkl kajak och fik


Följ med ut på premiären och upptäck Göta Kanal från kajak! Det är verkligen en speciell känsla att paddla på en kanal. Man är nära land och känner hur landskapet hela tiden förändras.

Vi utgår från caféet vid Bråttoms sluss och paddlar mot slussarna i Hulta där vi fikar och blickar ut över Asplången innan vi vänder tillbaka.

   

Turen passar alla. Även du som aldrig tidigare suttit i en kajak.


Max 5 personer (min 3pers).

 

27/5 Kajaktur på Vekmangeln


Tid: 18 - 21

Pris: 450kr inkl kajak och fika 


Nedre Vekmangeln är en av Kolmårdens allra vackraste paddelsjöar. När vi paddlar under den gamla stenbron och upp i den långsmala norra viken kommer du förstå varför.. Vi fikar på liten en fantastisk ö med en fantastisk strand. Är det en ljummen försommarkväll kanske det blir årets första bad?  

   

Turen passar alla. Även du som aldrig tidigare suttit i en kajak.


Max 5 personer (min 3pers).13-14/6 Kajakhajk Stendörren


Tid: Start 13/6 kl 10, slut 14/6 kl 14:30

Pris: 1950 kr inkl kajak, mat, tält, fika 


Följ med på en 2-dagarstur i Stendörrens fantastiska skärgård. En skärgård med massor av öar och små skär där man också har en härlig närhet till havet. Området är perfekt att uppleva från en kajak.

Vi paddlar i lugnt tempo mellan skär och trånga sund. Äter gott, fikar på släta hällar och spanar efter havsörn. Boendet sker i tält på någon av de många öarna där du vaknar upp med en oslagbar sjöutsikt!

Turen är en livsnjutartur som passar nästan alla! Du bör ha paddlat kajak någon gång tidigare.
I priset ingår guide, kajak, all mat och fika, tält och vid behov lån av liggunderlag och sovsäck.


Max 8 personer (min 4 pers)."Rätt använt är livet långt nog..."


Lucius Annaeus Seneca

Kontakt: info@pepsadventures.se